fbpx

Wat is je favoriete quote?

Jeetje, het zijn er zoveel. Work smarter, not harder vind ik een toffe. Start before you’re ready is ook super. The distance between your dreams and reality is called action vind ik ook een goeie. Als ik echt moet kiezen ga ik toch voor Droom niet je leven, leef je dromen denk ik.

Wie is Gitana Melchiot?

Een ambitieuze, hardwerkende dame. Voorheen durfde ik nooit echt te gaan voor de dingen die ik wilde. Tegenwoordig jaag ik al mijn doelen achterna.

Wat doe je voor werk?

Ik ben ondernemerscoach en begeleid struggelende, ambitieuze vrouwen met het uitbouwen van hun droombedrijf door slimmer te ondernemen. Ook help ik met het creëren van de juiste mindset en online zichtbaarheid. Allemaal zodat jij jouw ideale leven kunt leven. Deze week ben ik toevallig gestart met een gratis 5-daagse challenge over focus, structuur en productiviteit.

Wat heb je gedaan voordat je ondernemer werd en hoe ben je op het idee gekomen van je onderneming?

In loondienst heb ik verschillende dingen gedaan. Ik heb de opleiding toerisme gedaan en toen ik jonger was ook in die sector gewerkt. Toen mijn behoefte naar regelmatige werktijden en vrij zijn met feestdagen groeide kwam ik in een functie als logistiekplanner terecht. Na vijf jaar kwam ik in een functie van personeelsplanner terecht, dit heb ik twee jaar gedaan.

Wat is het probleem dat je oplost met jouw bedrijf of aanbod?

Er zijn zat vrouwelijke ondernemers die grote dromen hebben met hun bedrijf en bijvoorbeeld willen opschalen maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ik help hen hierbij zodat zij die groei en het ideale leven waar zij zo naar verlangen ook echt realiteit kunnen worden. 

Wat is je visie/missie voor de toekomst?

Het is mijn missie om 250 ambitieuze vrouwen te helpen naar hun ideale leven door hen te helpen hun droombedrijf uit te bouwen.

Welke hobbels lagen er op jouw weg?

In het begin van mijn ondernemerschap toen ik nog een webshop had zag ik het belang van investeren niet in. Ik deed alles zelf en werkte me een slag in de rondte. Inmiddels weet ik wel beter en geef ik dit mijn klanten ook mee.

Wat voor advies/tips kan je andere vrouwen geven die ook willen ondernemen?

Start before you ready. Ga op ondernemersreis en leer gaandeweg hoe je een onderneming kunt runnen. Bij het ondernemerschap leer je veel vanuit ervaringen, de enige manier om dus je dromen waar te maken is om ervoor te gaan. Ik weet dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan maar er is geen ‘juist’ moment om te starten. Dat moment is nu.

Wil jij een gratis coaching sessie met Gitana? Klik hier en boek een sessie.

Bedrijf:  Menqo Coaching
Branche:  Coaching
Email:  info@menqocoaching.nl
Website:  www.menqocoaching.nl
Instagram: Menqocoaching

Meer interviews lezen?

Powervrouwen by ConnectHer: Salina vd Nieuwenhuizen – Founder VIA Salina

Powervrouwen by ConnectHer: Manon Vonk – Contentcoach & Omzetcoach

Powervrouwen by ConnectHer: Shekila Ramautar – Personal Branding voor coaches

Tags:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account