fbpx

What you think, you create. What you feel, you attract. What you imagine, you become.

Wie is Felicia Lin?

Felicia Lin is een ambitieuze vrouw met een visie, 25 lentes jong, een wereldreiziger, eager om de beste versie van haarzelf te zijn, houdt van boksen, bergen beklimmen en meal preppen. (Dit bespaart je enorm veel tijd van je leven ;-)!)

Wat doe je voor werk?

Ik heb drie bedrijven. Een coachingsbedrijf (Felicia Lin), een videomarketing bureau (LIN Videomarketing) en een dienstverlening waarin we ondernemers begeleiden met het realiseren van hun online platform (De Online Coach Platform).

Wat heb je gedaan voordat je ondernemer werd en hoe ben je op het idee gekomen van je onderneming?

In het verleden heb ik gewerkt op de sales afdeling bij een containerrederij en heb ik twee eerdere onderneming gerund. Toen ik als Travel Content Creator voor mijn laatste onderneming de wereld heb rond gereisd, reisvideo’s creëerde voor reisorganisaties moest ik hier noodgedwongen mee stoppen vanwege COVID-19.

Ik had mijn hele bestaan in Nederland achter me gelaten en alles verkocht.. Ik moest toen even goed na gaan denken wat ik wilde gaan doen. Ik had enorm veel passie voor video’s en marketing maar moest dat in een ander jasje gaan steken. Ik had heel veel verschillende business concepten in gedachten, deze heb ik allemaal uitgewerkt. Het bleek dat voor elk concept een ander aanbod gecreëerd moest worden voor verschillende doelgroepen, en nu heb ik ineens drie bedrijven haha!

Wat is het probleem dat je oplost met jouw bedrijf of aanbod?

Felicia Lin: Ik help Niet-Westerse vrouwen zzp’ers en femiene mannen zzp’ers om middels videomarketing hun online zichtbaarheid en daarmee hun omzet te verhogen. Hierin kijk ik mee met alle facetten in hun business.

LIN Videomarketing: Wij helpen het MKB, Start-ups en Scale-ups om hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van het opleveren van professionele videoproductie, video trainingen, adviesrapport hoe zij hun video optimaal kunnen inzetten en helpen wij hun met extra exposure op LinkedIn.

De Online Coach Platform: Wij helpen ondernemers van start tot succes met hun eigen online leeromgeving. Mijn partner, Twan van den Elst bouwt voor het gehele online platform zodat men zelf niet met de techniek aan de haal hoeft te gaan. Daarnaast denk ik strategisch met de ondernemer mee over hun video modules en succesplan.

Wat is je visie/missie voor de toekomst?

Felicia Lin: Mijn missie is om de online zichtbaarheid van feminiene ondernemers te vergroten door middel van een ijzersterke videomarketing strategie waarmee ze doorgroeien in hun business.

LIN Videomarketing: Onze missie is om authentieke verhalen en de kracht van bedrijven te transformeren naar visuele beeldvorming.

De Online Coach: Onze missie is om betaalbare online platformen te bouwen voor ondernemers en hun te begeleiden van start tot succes.

Welke hobbels lagen er op jouw weg?

In het verleden was ik bang om mijn dromen na te jagen, ik hield teveel rekening met de meningen van anderen en was bang om mijzelf op de voorgrond te plaatsen en ‘te zichtbaar’ te zijn.

Dit veranderde toen ik in Maart 2019 te maken kreeg met ernstige RSI-klachten die voortkwamen omdat ik niet mijn volledige potentie benutte. Op dat moment werd het noodzaak om mijn leven drastisch te veranderen.⁣..

Wat voor advies/tips kan je andere vrouwen geven die ook willen ondernemen?

Move before you are ready. We kunnen duizenden excuusjes bedenken waarom iets niet zou lukken, je hebt maar één reden nodig om all-the-way te gaan! Zolang je weet waarvoor je het doet en je einddoel voor ogen houdt, kan niets of niemand jou tegenhouden. You got this powervrouw!

Bedrijf:
Felicia Lin
LIN Videomarketing
De Online Coach Platorm

Email:
info@felicialin.nl
info@linvideomarketing.nl
info@deonlinecoachplatform.nl

Website:

Www.felicialin.nl
www.linvideomarketing.nl
www.deonlinecoachplatform.nl 

Snelcursus om direct je video’s te verbeteren

Neem ook een kijkje bij onze video’s voor interviews van Felicia Lin met andere ondernemers in Ondernemersreis.

Meer lezen?

Powervrouwen by ConnectHer: Elja Abdullaeva – Founder ConnectHer

Powervrouwen by ConnectHer: Salina van de Nieuwenhuizen – Founder VIA Salina

Powervrouwen by ConnectHer: Sabine Heuer – Piloot bij KLM & Founder MasterMinds by HI

Tags:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account