fbpx

"We rise by lifting others"

"Met ConnectHer wil ik vrouwen, onze kennis, ambities en inspiratie zichtbaarder en toegankelijker maken voor (jonge) vrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat er kracht schuilt in collectiviteit. Door onze krachten te bundelen en onze verhalen te delen kunnen wij een enorme verandering teweeg brengen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van vrouwen nu en voor de aankomende generaties. Samen kunnen wij een wereld creëren met gelijke kansen voor iedereen."

Mijn verhaal

Op mijn 10e vluchtte ik als klein meisje met ons gezin van Azerbeidzjan naar Nederland. Een nieuwe land zonder familie, vrienden en of een netwerk maar ik geloofde erin dat zolang ik kon studeren dat ik alles kon worden wat ik wilde.

Na de mavo, stroomde ik door naar het Hbo en schreef mij in voor het leraarschap. Mijn doel: het motiveren en inspireren van leerlingen om hun talenten in te zien. Het support wat ik zelf heb gemist wilde ik zijn voor mijn leerlingen. Voor het verbeteren van mijn van taal werd ik door mijn opleiding naar Engeland gestuurd. Na het afronden van mijn Hbo wilde ik meer kunnen betekenen voor andere dan alleen in het onderwijs. Na 4 jaar Engeland studeerde ik in 2015 cum laude af en keerde ik terug. Weer terug in Nederland vond ik mijn eerste baan in recruitment en business development (na 70 sollicitaties).

Als ik terugkijk op mijn leven en carrièrepad besef ik mij dat mijn passie voor het helpen van andere is ontstaan door mijn eigen struggles. Wat wilde ik later worden? Welke beroepen zijn er? Waarom word ik steeds afgewezen? Hoe moet ik een sollicitatiegesprek voeren? Als ik wil ondernemen, hoe start ik dan? Hoe bouw ik ConnectHer op zonder enige technische kennis?

“Achter elke succesvolle vrouw staat een grote groep vrouwen, die elkaar supporten”.

Hoe het idee voor ConnectHer is ontstaan.

Ik denk dat vele (jonge) vrouwen zich (deels) herkennen in het bovenstaande.
Wij hebben allemaal fases in het leven waarin wij graag advies, hulp of een luisterend oor nodig hebben.

Wat wij vaak vergeten is dat er enorm veel vrouwen zijn, van alle leeftijden, niveaus en functies die bereid zijn om hun kennis, expertise en ervaring te delen met andere (jonge) vrouwen.

ConnectHer is hét platform waar ik al deze vrouwen met elkaar wil verbinden.
Ongeacht de uitdaging, samen staan wij sterker.

ConnectHer staat voor vrouwen die ons zijn voorgegaan, die
nu naast ons staan en die na ons zullen komen.

ConnectHer brengt ons in contact met elkaar.

ConnectHer biedt een all-in-one online community platform waar iedere vrouw, in elke professionele fase van haar leven terecht kan. Waar wij elkaar kunnen helpen met professionele en persoonlijke groei ongeacht achtergrond en ambities, om een carrière en toekomst op te bouwen waar wij van houden.

Samen staan wij sterker.

Wij kunnen allemaal afzonderlijk dromen over onze ambities en toekomst. Als wij deze dromen met elkaar delen, dan kunnen we elkaar steunen en faciliteren.

"Empowered Women, Empower Women"

ConnectHer is een veilige omgeving om je te helpen te ontwikkelen en te groeien. Wees toegankelijk, betrokken en kom in contact met andere vrouwelijke professionals. Zo neem jij de regie over jouw eigen toekomst en kun jij bijdragen bij die van een ander!

Schrijf je vandaag nog in op ons gratis platform em maak samen met ons het verschil

Wij zijn toegewijd aan het creëren van een wereld van gelijke kansen – voor iedereen.

Wij willen bijdragen aan een samenleving waarin het benutten van het talent en competenties van de professionele vrouw niet meer als uitzondering wordt gezien maar als een noodzakelijke toevoeging in organisaties en op de arbeidsmarkt.

Wij zijn van mening dat wanneer ambitieuze vrouwen meer kansen krijgen, dit uiteindelijk iedereen ten goede komt en leidt tot een meer gelijkwaardige wereld. We zijn vastbesloten om deze ambitieuze professionele vrouwen de community te geven die ze nodig hebben om de volgende stap in hun carrière te zetten – wat dat ook voor hen betekent.

"A woman alone has power, collectively we have Impact"

140 jaar wachten
op gelijkheid
voor vrouwen?
Samen gaan wij
ervoor zorgen
dat het sneller
kan!

#Facts

Wij verenigen vrouwen, vrouwelijke kennis, ambitie en inspiratie op één platform.

OP ONS PLATFORM KUN JIJ...

  • Netwerken met gelijkgestemde vrouwen.
  • Een mentor/coach worden en of er een vinden
  • Vacatures en carrièrekansen ontdekken van inclusieve organisaties en ondernemende vrouwen.
  • Inspirerende en educatieve interviews, blogs en video’s vinden.
  • Events, webinars en workshops vinden door heel Nederland, georganiseerd door en voor vrouwen.
  • Zelf content delen: deel je blogs, events, workshops en meer
  • Gratis deelnemen! Het lidmaatschap kost je niets.

Wij verenigen vrouwen en geweldige werkgevers.

De sleutel naar een gendergelijke wereld.

Samen met werkgevers willen wij bijdragen aan meer zichtbaarheid voor bedrijven die staan voor diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen voor vrouwen op de werkvloer.

Door deze bedrijven en hun beleid uit te lichten willen wij jou in staat stellen om voor een werkplek te kiezen waar jij kunt groeien.

Binnenkort delen wij meer informatie over onze aanpak en lancering.
We hopen snel werkgevers en vrouwen met elkaar te kunnen verbinden op ons platform.

Interesse als werkgever?

Laat je vertegenwoordigen door ConnectHer voor je diversiteit, inclusiviteit en jouw steun voor vrouwen op de werkvloer. Word een werkgever bij uitstek voor onze vrouwelijke talenten.
Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

Onze thema's

VERBINDING

Vind steun, bouw een netwerk op met gelijkgestemde vrouwen en maak jezelf zichtbaar voor nieuwe samenwerkingen.

ontwikkeling

Help elkaar met persoonlijke en professionele groei. Neem de regie over je eigen toekomst en draag bij aan die van een ander.

inclusiviteit

Versterk jouw plek op de arbeidsmarkt door effectief samenwerken met verschillen en elkaar met een open mind te behandelen.

ONS TEAM & MENTOREN

Elja Abdullaeva
Founder

Karen Obi
IT Program Manager

Sanne IJben
Bestuur & Mentor

BEKIJK ONS HELE TEAM EN MENTOREN

Team

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account